default-image

Αναβάλλονται τα "Santa Run" λόγω κακοκαιρίας

Κρήτη
Αναβάλλονται τα "Santa Run" λόγω κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί τα τελευταία 24ώρα έχουν ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν κάποιες εορταστικές εκδηλώσεις.

Μεταξύ αυτών και τα εορταστικά events που αφορούν το Santa Run σε Ηράκλειο και Χανιά.

Συγκεκριμένα για το Ηράκλειο όπως έγινε γνωστό, το σημερινό «3o Santa Run Ηράκλειο» με σύνθημα «Τρέχουμε για καλό σκοπό, τρέχουμε και στηρίζουμε το Παιδικό χωριό SOS Κρήτης», ,αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 29 Δεκεμβρίου.

Άσχημα καιρικά φαινόμενα ωστόσο έπληξαν και τα Χανιά, , γεγονός που έφερε αναβολές… όχι ιδιαίτερα ευχάριστες για τους Χανιώτες, καθώς ο πιο χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, αναβάλλεται.

Ο λόγος για το 7ο Santa Run που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στα Χανιά, όμως ο καιρός… τα χάλασε στους διοργανωτές, αλλά και στους συμμετέχοντες.

Οι Χανιώτες δε θα βάλουν σήμερα τα κόκκινα σκουφιά τους για να κατακλύσουν τους δρόμους της πόλης, αλλά θα πρέπει να περιμένουν έως την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου.

Η νέα ημερομηνία για τον πιο γιορτινό και χαρούμενο αγώνα δρόμου θα ανακοινωθεί με δελτίο τύπου.

Υπενθυμίζεται πως η μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης στηρίζει το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και το Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς Παιδιών με καρκίνο Ορίζοντας.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου η αναβολή κρίθηκε αναγκαία λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και στα Χανιά.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

«Τις επόμενες ώρες, θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία κατά την οποία, καιρού επιτρέποντος, μετατίθεται η διοργάνωση του 7ου Santa Run. Μέχρι τότε μπορούν και οι αναβλητικοί Άγιοι Βασίληδες να προμηθευτούν τη στολή τους, από το Σπίτι του Santa run (Βολουδάκηδων 17), ώστε αυτή η μικρή καθυστέρηση να δυναμώσει πιο πολύ τους στόχους του Santa Run Chania και τους τέσσερις ωφελούμενους συλλόγους: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ "Η Μεγαλόχαρη", Ορίζοντα», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News