Κρήτη

Αστυνομικοί εναντίον Λιμενικών… για καλό σκοπό!

Έναν διαφορετικό αγώνα θα πραγματοποιήσουν τα Σώματα Ασφαλείας στην Κρήτη, που αγωνίζονται καθημερινά για το καλό των πολιτών. Αυτή τη φορά, λοιπόν, αστυνομικοί θα βρεθούν… εναντίον των λιμενικών, σε ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ, για να ενισχύσουν τη «Διακονία της Αγάπης».

Ο φιλανθρωπικό αγώνας μπάσκετ, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μεκρούρη» στη Νέα Αλικαρνασσό.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μπάσκετ, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα δοθούν στη «Διακονία της Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης», προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Όπως αναφέρεται και στη σχετικά ανακοίνωση, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί «Μετά από κοινή απόφαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, στα πλαίσια δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας τις άγιες αυτές ημέρες».

Σχόλια