Κρήτη

Που οφείλεται ο χαμός του 72χρονου που έπεσε νεκρός μετά από καυγά

Φως στα αίτια θανάτου του 72χρονου στον Κεφαλά Αποκορώνου ο οποίος μετά την προσπάθεια του να κατευνάσει τα πνεύματα σε καυγά καφενείου έπεσε νεκρός, έριξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Φως στα αίτια θανάτου του 72χρονου στον Κεφαλά Αποκορώνου -ο οποίος μετά την προσπάθεια του να κατευνάσει τα πνεύματα σε καυγά που έγινε σε καφενείο του χωριού έπεσε νεκρός- έριξε η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο neakriti.gr ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο δεν αποκλείεται ο άτυχος ηλικιωμένος να πιέστηκε πολύ ψυχολογικά λόγω της έντασης που επικράτησε.

Σύμφωνα με τον κ.Μπελιβάνη επιφανειακές κακώσεις που εντόπισε στο πρόσωπο δεν συσχετίζονται με το περιστατικό και δεν εντόπισε κακώσεις που να αποδεικνύουν πτώση.

Νοσηλεύεται θαμώνας

Την ίδια ώρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας εκ των θαμώνων που φέρεται να προκάλεσε τον καυγά και είχε συλληφθεί. Από τον Εισαγγελέα θα εξαρτηθεί αν προκύψουν κατηγορίες . Το περιστατικό πάντως έχει  συγκλονίσει το χωριό που θρηνεί το χαμό του 72χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ;

Σχόλια