Κρήτη

Στο επίκεντρο εκδήλωσης η εκπαίδευση των προσφύγων

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης με τίτλο: «Όψεις του προσφυγικού φαινομένου στην Κρήτη» πραγματοποιείται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης με τίτλο: «Όψεις του προσφυγικού φαινομένου στην Κρήτη» πραγματοποιείται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, στην Πλατεία Κουντουριώτη στο Λιμάνι Ηρακλείου, παρουσία φορέων και της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φοιτητών και Αποφοίτων του ΕΑΠ με σκοπό την εκπαίδευση προσφύγων με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη σφαιρική πληροφόρηση και την καλλιέργεια γόνιμου προβληματισμού για τις ανάγκες και προσδοκίες των προσφύγων, όπως προκύπτουν από τη συλλογή δεδομένων της προσφυγικής εμπειρίας στην Κρήτη, την εκπαίδευση και υποστήριξή τους και την ενδυνάμωση του κοινωνικού πλαισίου φιλοξενίας.

?

?

?

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, και διοργανώνεται με τη συνεργασία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Κρήτης.

?

?

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια