default-image

Σμπαράλια δύο τζιπ στο Ηράκλειο,"καρφώθηκε" σε κάγκελα - pic

Κρήτη
Σμπαράλια δύο τζιπ στο Ηράκλειο,"καρφώθηκε" σε κάγκελα - pic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε σε γειτονιά του Ηρακλείου όταν τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο πολυτελών τζιπ σημειώθηκε κατά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δύο αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φαίνεται να συγκρούστηκαν με σφοδρότητα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα από τα δύο αυτοκίνητα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κάγκελα παρακείμενης οικίας.

Στα οχήματα ήταν οδηγοί δύο γυναίκες, η μία περίπου 50 και η άλλη περίπου 35 ετών. Η μία από τις δύο φέρεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι και να είχε αιμορραγία.

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Ευμαθίου στην περιοχή Μεσαμπελιές - Ηλιούπολη στο Ηράκλειο.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε, αρχικά όμως κρίθηκε μη απαραίτητη η συνδρομή του. Τελικά τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι και στα πόδια η 35χρονη καθιστούσαν ως αναγκαία τη μεταφορά της σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι δύο οδηγοί περίμεναν τις ασφαλιστικές τους εταιρείες προκειμένου να δηλώσουν το συμβάν και να απομακρυνθούν τα οχήματα από το σημείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News