default-image

Με δώρα και εκπλήξεις η φωταγώγηση του Δέντρου στο Γάζι

Κρήτη
Με δώρα και εκπλήξεις η φωταγώγηση του Δέντρου στο Γάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο απόγευμα της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.

Για τη φωταγώγηση του δέντρου θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες, θα περιμένουν μπροστά από το Δημαρχείο ο Άγιος Βασίλης με τους ήρωες της Disney, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκια και παιχνίδια από το Λούνα Παρκ «Κατερίνα», το αγαπημένο Σοκολατόσπιτο, οι σπουδαστές ιδιωτικού ΙΕΚ, η Παιδική Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου, η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου και ΚΑΠΗ Γαζίου, τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Δαμάστας, Κορφών και «Αορείτες», το μουσικό συγκρότημα των Μενέλαου, Γιώργου, Νίκου Νταγιαντά και Μανόλη Μιχαλάκη, καθώς και το μουσικό συγκρότημα του Γιάννη Μακρυδάκη, ενώ σε όλα τα παιδιά, θα μοιραστούν συμβολικά δώρα από τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:

18:00 - Κάλαντα από την Παιδική Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου, τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου και του ΚΑΠΗ Γαζίου.

18:45 - Χαιρετισμός Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και δώρα στα παιδιά.

19:15 - Κρητικοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Δαμάστας, Κορφών και «Αορείτες» με μουσική από το συγκρότημα των Μενέλαου, Γιώργου, Νίκου Νταγιαντά και Μανόλη Μιχαλάκη και το συγκρότημα του Γιάννη Μακρυδάκη.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Άγιος Βασίλης και οι ήρωες της Disney θα βρίσκονται στην πλατεία, θα παίζουν και θα φωτογραφίζονται με τους επισκέπτες, το Σοκολατόσπιτο θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σοκολάτας ενώ ο Δήμος Μαλεβιζίου θα κερνάει ρακί, παραδοσιακές δίπλες και άλλα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News