default-image

Τα αποτελέσματα του Συνδέσμου Οικοδόμων στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Τα αποτελέσματα του Συνδέσμου Οικοδόμων στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στο Σύνδεσμο Τεχνιτών Οικοδόμων Ρεθύμνου.

Δείτε την ανακοίνωση και τους εκλεγέντες:

Η διοίκηση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θέλει βαθύτατα να ευχαριστήσει τους 113 συναδέλφους που στήριξαν αυτή την νέα προσπάθεια του παλαιότερου οικοδομικού συνδικαλιστικού σωματείου της πόλης μας, δυναμώνοντάς το παρά τις αντίξοες τρέχουσες συνθήκες του κλάδου μας, στάθηκαν στο πλευρό μας και έδωσαν το παρών με την ψήφο τους, δίνοντάς μας έτσι δύναμη να πολεμήσουμε και την επόμενη μέρα στα μύρια όσα απασχολούν τον κλάδο μας και την οικοδομή γενικότερα.

Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους τους εργαζομένους για να αντισταθούν στην αφαίμαξη του πλούτου που παράγουμε και του μεροκάματου μας, γιατί τίποτα δεν μας έχει χαριστεί μέχρι σήμερα.

Σε αυτή την νέα προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας συνοδοιπόρους στους αγώνες και στις κινητοποιήσεις του σωματείου μας και του εργατικού κέντρου.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν το παρών στην απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ στης 14 Δεκεμβρίου στης 10πμ στην πλατεία εργατικής πρωτομαγιάς έξω από το Εργατικό μας κέντρο.

Η νέα διοίκηση του σωματείου είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΤΖΟΡΖΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ - ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ - ΨΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ - ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ - ΛΙΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ - ΠΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News