default-image

"Συναγερμός" στο αεροδρόμιο εξαιτίας... διαρροής /video

Κρήτη
"Συναγερμός" στο αεροδρόμιο εξαιτίας... διαρροής /video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου καθώς πυκνοί καπνοί εμφανίστηκαν στο χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου έπειτα από… διαρροή καυσίμου στην πίστα του αεροδρομίου.

Άμεσα εργαζόμενοι στις εταιρείες καυσίμων προσπάθησαν με πυροσβεστήρες και ότι άλλα μέσα διέθεταν να καταλαγιάσουν τον πύρινο εφιάλτη ενώ στο σημείο έσπευσαν και δύο πυροσβεστικά οχήματα της ΥΠΑ που ανήκουν στον β' πυροσβεστικό σταθμό  του αερολιμένα.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την άμεση κινητοποίηση και ετοιμότητα των αρχών στο Νίκος Καζαντζάκης ακόμη και στα πιο δύσκολα περιστατικά.

"Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν μέρος της άσκησης για την πυρασφάλεια που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, για μία ακόμη χρονιά," όπως υποστήριξε μιλώντας στο neakriti.gr o υποδιοικητής του β' πυροσβεστικού σταθμού , πυραγός κ. Σταύρος Στριλιγκάς.

Η άσκηση έγινε για την προστασία των ίδιων των εργαζομένων στον χώρο των καυσίμων και όπως αποδείχτηκε υπήρξε πολύ καλός συντονισμός από όλες τις πλευρές,¨" πρόσθεσε ο κ. Στριλιγκάς.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News