Κρήτη

Ξανά στο τιμόνι του Επισιτισμού η Μαρ. Χαλβατζή - Αντωνακάκη

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Εστίασης" με επικεφαλής την Μαρία Χαλβατζή - Αντωνακάκη στις σημερινές εκλογές του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου (ΣΕΕΔΝΗ).

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανέδειξαν ξανά πρώτη νικήτρια σε ψήφους τη Μαρία Χαλβατζή - Αντωνακάκη, η οποία θα αναλάβει για μια ακόμη θητεία το τιμόνι του Συνδέσμου, με τα μέλη του να της αναγνωρίζουν την σημαντική προσπάθεια, την δυναμική και το μεγάλο έργο που διέγραψε, να την εμπιστεύονται και να τη στηρίζουν ξανά με την ψήφο τους.

Τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου (ΣΕΕΔΝΗ) που κλήθηκαν να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, έδωσαν δυναμικό παρόν στην όλη διαδικασία.

Οι παρατάξεις που ρίχθηκαν στην μάχη των ψήφων ήταν δυο: η παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Εστίασης", με επικεφαλής την Μαρία Χαλβατζή - Αντωνακάκη η οποία κέρδισε τις εκλογές με 6 έδρες, και η "Αγωνιστική Συσπείρωση Επαγγελματιών Επισιτισμού και Κέντρων Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου", με επικεφαλής τον Δημήτρη Καγιαμπάκη η οποία κατάφερε να κερδίσει μια έδρα.

Τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου (ΣΕΕΔΝΗ) άρχισαν να καταφτάνουν, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9) και συγκεκριμένα στην αίθουσα "Καστελλάκη", όπου είχαν στηθεί οι κάλπες, περίπου στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Οι κάλπες έκλεισαν στις 7 το απόγευμα. Η όλη διαδικασία εκτυλίχθηκε ομαλά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ψήφων για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου εκλέγονται οι: Μαρία Χαλβατζή - Αντωνακάκη, Νίκος Ρηγάκης, Γιάννης Γεωργαλής, Γιώργος Ζερβάκης, Μαρία Κεφαλογιάννη, Κωνσταντίνος Σωπασής απο την παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Εστίασης" και  ο Δημήτρης Καγιαμπάκης απο τον συνδυασμό "Αγωνιστική Συσπείρωση Επαγγελματιών Επισιτισμού και Κέντρων Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου".

Ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια