default-image

Σε ρυθμούς Santa Run κινούνται τα Χανιά

Κρήτη
Σε ρυθμούς Santa Run κινούνται τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς Santa Run κινείται η πόλη των Χανίων που προετοιμάζεται για τη φιλανθρωπική διοργάνωση.

Το σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη γιορτή Άι Βασίληδων, για την ενίσχυση τεσσάρων συλλόγων και παιδικών προνοιακών δομών της πόλης.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 7ο Santa Run στα Χανιά. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας με χιλιάδες Άι Βασίληδες να ντύνουν κόκκινους του δρόμους μεταφέροντας μηνύματα αγάπης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Το Santa Run ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια από μια ομάδα εθελοντών για να εξελιχθεί χάρη στην προσπάθεια των διοργανωτών και την υποστήριξη του κόσμου, στο μεγαλύτερο γιορτινό φιλανθρωπικό γεγονός της Κρήτης.

Η μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης στηρίζει το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και το Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς Παιδιών με καρκίνο Ορίζοντας.

Στην οδό Βολουδάκηδων λειτουργεί από το Σάββατο το Σπίτι του Santa Run από όπου οι μικροί και μεγάλοι Άι Βασίληδες μπορούν να προμηθευτούν τη στολή τους και να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι εθελοντές του Santa Run άρχισαν ήδη να ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης μεταδίδοντας το μήνυμα της μεγάλης γιορτής.

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, τα μέλη του Santa Run θα πραγματοποιούν δράσεις στο σπίτι του Άι Βασίλη στην οδό Βολουδάκηδων αλλά και σε δομές της πόλης των Χανίων.

Τα έξη προηγούμενα χρόνια το Santa Run κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 320.000 ευρώ, ποσό με το οποίο ενίσχυσε τα τέσσερα προνοιακά ιδρύματα και σωματεία της πόλης.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News