Κρήτη

Η "προφητική" μαντινάδα Κιαγιαδάκη για Ερντογάν /video

Τι ανέφερε ο Στέλιος Κιαγιαδάκης πριν ένα χρόνο στον κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Που να φανταζόταν ο Προκόπης Παυλόπουλος την «προφητική» σημασία που θα αποκτούσε ένα χρόνο μετά, η μαντινάδα που του απηύθυνε στο Προεδρικό Μέγαρο, πέρυσι τα Χριστούγεννα ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης Στέλιος Κιαγιαδάκης με αναφορά στον Ταγίπ Ερντογάν και την Συνθήκη της Λωζάννης.

Μετά τα Κάλαντα που ακούστηκαν τον Δεκέμβριο του 2016, στο Προεδρικό Μέγαρο, ήρθε και η μαντινάδα με αναφορά στα εθνικά θέματα, η οποία και τότε είχε κάνει το γύρο της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

«Ο πρόεδρος της γείτονος μας έχει πια τροζάνει και μας κουνά το δάχτυλο δείχνοντας τη Λωζάννη. Μα πρέπει μια απάντηση ξεκάθαρη να πάρει, πως το Αιγαίο το βαστούν οι Έλληνες φαντάροι», ήταν η μαντινάδα που είπαν οι Κρητικοί στον κ. Παυλόπουλο.

Με αφορμή τα όσα είπε πέρυσι ο κ. Κιαγιαδάκης , έκανε και μία σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, υπενθυμίζοντας έτσι σε όλους πόσο «αληθινή» αποδείχτηκε η μαντινάδα του Κρητικού στον Προκόπη Παυλόπουλο μετά και το διπλωματικό επεισόδιο που διαδραματίστηκε την Πέμπτη με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σχόλια