default-image

Μπήκαν σε λάθος λιόφυτο & ράβδιζαν τις ελιές ενός αγνώστου

Κρήτη
Μπήκαν σε λάθος λιόφυτο & ράβδιζαν τις ελιές ενός αγνώστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα περιστατικό για… γέλια και για κλάματα σημειώθηκε σήμερα το πρωί το Κεντρί Ιεράπετρας με «πρωταγωνιστή» ένα λιόφυτο.

Ένα συνεργείο οικονομικών μεταναστών που είχε πάρει εντολή από ελαιοπαραγωγό να πάει να ραβδίσει τις ελιές του, παραλίγο να καταλήξει στα κρατητήρια λόγω μίας παρεξήγησης.

Ενώ λοιπόν οι εργάτες πήγαν το πρωί προκειμένου να μαζέψουν τις ελιές, είδαν ξαφνικά περιπολικά με άντρες της Ασφάλειας Ιεράπετρας να τους προσεγγίζουν, να τους ακινητοποιούν και να προσπαθούν να τους περάσουν χειροπέδες.

Τα ερωτηματικά στο μυαλό των εργατών ήταν πολλά, καθώς δεν ήξεραν για ποιο λόγο τους περίμενε αυτή η δυσάρεστη έκπληξη όταν «έπιασαν» δουλειά.

Η δημιουργία μιας παρεξήγησης και η λύση του… μυστηρίου

Σύντομα όμως οι απορίες των εργατών λύθηκαν, αφού το «κουβάρι» ξετυλίχθηκε.

Ένας γείτονας που νωρίς το πρωί πήγε στο κτήμα του στο Κεντρί Ιεράπετρας, προκειμένου και ο ίδιος να μαζέψει τις ελιές, βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων. Κάποιοι άγνωστοι ξεκινούσαν να μαζεύουν ελιές από τα δικά του δέντρα.

Ο συγκεκριμένος ελαιοπαραγωγός κάλεσε την Αστυνομία και οι εργάτες με τη σειρά τους τηλεφώνησαν στον άνθρωπο που τους είχε δώσει εντολή να ραβδίσουν το λιόφυτό του.

Μέσα σε λίγα λεπτά εκείνος είχε φτάσει στο σημείο και κάπως έτσι το… μυστήριο λύθηκε. Διαπιστώθηκε πως το συνεργείο απλά είχε κάνει λάθος στο λιόφυτο και δεν είχε κανένα σκοπό να κλέψει.

Αν και στην αρχή δημιουργήθηκε ένταση, άμεσα αυτή καταλάγιασε και το επεισόδιο έληξε, με τον καθένα να γυρίσει στη δουλειά του…

(φωτογραφία αρχείου)

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News