default-image

Αναβολή στη δίκη για το βιασμό του 18χρονου Μεσσαρίτη

Κρήτη
Αναβολή στη δίκη για το βιασμό του 18χρονου Μεσσαρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβλήθηκε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης του 18χρονου Μεσσαρίτη, ο οποίος φέρεται να είχε περάσει τα πάνδεινα στα χέρια τριών ατόμων από το στενό περιβάλλον της 14χρονης -τότε- κοπέλας του, πριν από περίπου έξι χρόνια.

Η πολύκροτη υπόθεση επρόκειτο να αναβιώσει την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά, καθώς η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου πολιτικής αγωγής.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου, επρόκειτο να καθίσουν συνολικά τρεις άνδρες. Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο του 2012. Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού, ο τελευταίος υπέφερε στα χέρια των φερόμενων δραστών για ώρες. Στις αρχές του 2012, οι φερόμενοι δράστες κατακράτησαν παράνομα τον 18χρονο μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Καθ' όλο το διάστημα της περιπέτειάς του, ο νεαρός φέρεται να ξυλοκοπήθηκε, να απειλήθηκε και να υβρίστηκε από τους τρεις κατηγορούμενους. Ωστόσο, εκτός των άλλων, ο 18χρονος άνδρας φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά και συγκεκριμένα να βιάστηκε με «ξένο σώμα». Εξάλλου, οι τρεις δράστες φέρονται να βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο τα όσα τράβηξε στα χέρια τους ο νεαρός.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΧΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 18ΧΡΟΝΟΥ

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία που είχε κάνει τότε στις Αρχές ο 18χρονος, οι συγγενείς της ανήλικης είχαν «απαντήσει», καταγγέλλοντας ότι ο νεαρός είχε βιάσει το κορίτσι. Ωστόσο, στο δικαστήριο που έγινε, ο 18χρονος απαλλάχθηκε.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News