default-image

Μαθήτριες κατέβηκαν απ'το σχολικό & τραυματίστηκαν από Ι.Χ

Κρήτη
Μαθήτριες κατέβηκαν απ'το σχολικό & τραυματίστηκαν από Ι.Χ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης,  δύο ανήλικα κορίτσια από το Κέντρο Υγείας Βιάννου, τα οποία φαίνεται να τραυματίστηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο ελάχιστη ώρα αφότου αποβιβάστηκαν από το σχολικό τους σε στάση λεωφορείου.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την Άνω Βιάννο και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο στην διασταύρωση προς Κάτω Βιάννο.

Το σχολικό λεωφορείο γύρω στις 2 το μεσημέρι σταμάτησε στη στάση  όπου και αποβιβάστηκαν  οι μαθητές μεταξύ αυτών και  οι δύο μαθήτριες ηλικία 7 και 9 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα παιδιά προσπάθησαν να περάσουν απέναντι στο δρόμο  όμως εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας περνούσε ένα αυτοκίνητο, και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες φαίνεται να παρέσυρε ελαφριά  τα δύο κορίτσια.

Στο σημείο κατέφθασαν και οι γονείς των παιδιών, μεταφέροντας τα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βιάννου με τη συνοδεία αστυνομίας αλλά και του οδηγού του διερχόμενου οχήματος.

Αρχικά διαπιστώθηκε ότι η 9χρονη έφερε τραύμα στον αντίχειρα και εκδορές στα πόδια ενώ  η μικρότερη αδερφή της  είχε εκδορές στο πόδια  και  υποδόριο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Αφού εξετάστηκαν από του γενικούς γιατρούς  κ. Γριλλιωνάκη και κ.Τριανταφύλλου, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ. Έτσι λοιπόν με δικό τους όχημα έφθασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για παιδοχειρουργική και ορθοπεδική εκτίμηση.

Τα παιδιά φαίνεται να ισχυρίστηκαν πάντως ότι το αυτοκίνητο ακούμπησε ελαφριά τη μία από τις δύο αδερφές και λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, τραυματίστηκε και η άλλη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News