Κρήτη

Κουτσούμπας: Αναγκαία η ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης

Στην ανεπάρκεια της αυτοδιοίκησης να επιλύσει βασικά θέματα καθημερινότητας των πολιτών στάθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την επίσκεψη του σήμερα στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.

Ο κ. Κουτσούμπας επέκρινε την αύξηση των αρμοδιοτήτων των αντιπεριφερειών, που δεν συνοδεύεται από ενίσχυση των κρατικών κονδυλίων προς αυτές.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΕΕ ενημερώθηκε για το πλήγμα που δέχτηκαν από τα Χανιά από τα πλημμυρικά φαινόμενα του περασμένου Οκτωβρίου. Οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες θα αποτελέσουν αντικείμενο διεκδίκησης για το Κομμουνιστικό Κόμμα ,δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο λαός των Χανίων ,εκτός από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε όλα τα επίπεδα, έχει να αντιμετωπίσει και τη στασιμότητα σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα, επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας υπογραμμίζοντας την ανάγκη προώθησης των οδικών έργων.

Συνεχίζοντας την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα και με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια