Κρήτη

Ρεαλιστική & ωμή βία με το «Δέρμα στις Φλόγες» στο Ηράκλειο

«Δέρμα στις Φλόγες»: μια παράσταση θρίλερ που έρχεται στο Ηράκλειο και θα καθηλώσει όσους αποφασίσουν να κάνουν ένα βήμα και να φτάσουν στο Θεατρικό Σταθμό.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό και βίαια θεατρικό κείμενο, από πλευράς συναισθημάτων, με έντονα μηνύματα που σήμερα φαντάζουν πιο σύγχρονα από ποτέ. Ένα έργο του Guillem Clua.

Πολύ ρεαλιστική και ωμή βία, σωματική αλλά κυρίως ψυχική, μνήμες από το παρελθόν που στοιχειώνουν τις ψυχές των πρωταγωνιστών.

Τέσσερις, μόλις, ηθοποιοί σε ένα λιτό σκηνικό καλούνται να βγάλουν στην επιφάνεια ένα τρομερό εκτόπισμα αποδίδοντας τους ρόλους τους.

Όλη η πλοκή διαδραματίζεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου σε μια χώρα που δεν κατονομάζεται, αλλά μας παραπέμπει σε κράτος που μόλις βγήκε από τον πόλεμο.

Οι συντελεστές της παράστασης αναφέρουν πως:

«Η παράσταση εμπεριέχει πολλά στοιχεία θρίλερ με συνεχείς ανατροπές που κρατούν τον θεατή σε μεγάλη εγρήγορση. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που επιλέξαμε το συγκεκριμένο κείμενο, όπως και το γεγονός ότι είναι τρομερά δυνατό, μεστό και μας αφορά όλους».

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου και ώρα 9.30 το βράδυ.

Συντελεστές

Μετάφραση: Mαρία Χατζηεμμανουήλ - Δημήτρης Ψαρράς

Σκηνοθεσία-Γενική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μεταξάκης - Πέτρος Μαυροματίδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Σκορδαλάκη

Μουσική επιμέλεια: Μάνος Ζειμπέκης

Κατασκευή σκηνικού: Γιώργος Μανουσάκης

Τηλεοπτικό σποτ: Μαρία Παπαδάκη

Επιμέλεια αφίσας: Γιάννης Δημητράκης

Διοργανωτής: ΣΧΗΜΑ 7

Διανομή

Σάλομον: Πέτρος Μαυροματιδης

Χάννα: Ράνια Πλατάκη

Ίντα: Ελένη Γιαλαμά

Μπράουν: Κωνσταντίνος Μεταξάκης

Το έργο είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 16 ετών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976331107

Σχόλια