Κρήτη

Επιμελητήριο: Δείτε που είστε εγγεγραμμένοι για να βρείτε που ψηφίζετε

Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα οι εκλογές στο Επιμελητήριο - Δείτε που είστε εγγεγραμμένοι για να βρείτε που θα ψηφίσετε - Αναλυτικοί πίνακες

Εκλογικός «πυρετός» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου από το Σάββατο και για τις επόμενες δύο ημέρες.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Σάββατο 2, την Κυριακή 3 αλλά και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 8:00 το πρωί ως τις 5:30 το απόγευμα, στο κτήριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).

Κάλπες θα στηθούν, επίσης, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στις Μοίρες (οδός Κουντουριώτη 4) και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο παράρτημα του Επιμελητηρίου που στεγάζεται εντός του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, στο Αρκαλοχώρι.

Στους πίνακες που ακολουθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις Επιμελητηριακές εκλογές μπορούν να δουν τον τομέα στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι και στη συνέχεια να βρουν που θα ψηφίσουν.

Να τονιστεί ότι τα πρόσωπα που αναγράφονται στους παρακάτω πίνακες είναι ταμειακώς εντάξει.

Αναλυτικότερα οι πίνακες:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Να σημειωθεί ότι οι συνδυασμοί που θα «κονταροχτυπηθούν» στις εκλογές διεκδικώντας τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου είναι πέντε και συγκεκριμένα οι εξής:

«Μπροστά για το Επιμελητήριο» με υποψήφιο πρόεδρο τον Μανόλη Αλιφιεράκη, «Επιμελητηριακή Σύμπραξη» με υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Μηνά Μελισσείδη, «Σύγχρονο-Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» με υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Μανόλη Σφυρή, «Αυτόφωτο Επιμελητήριο» με υποψήφιο πρόεδρο τον Γιώργο Φασουλάκη και «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Νομού Ηρακλείου» με υποψήφιο πρόεδρο τον Δημήτρη Βασιλάκη.

Σχόλια