Κρήτη

«The Bachelor»: Η ξεκαρδιστική ταινία με γυρίσματα στα Χανιά

Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν «φοράει τα καλά της» και ανήμερα Χριστουγέννων κάνει πρεμιέρα στις μεγάλες αίθουσες!

Η πρώτη ταινία "The Bachelor" εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το "The Bachelor 2", κουβαλώντας τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας.

Πρόκειται για μία ταινία που, μεταξύ άλλων, έχει σκηνές οι οποίες έχουν γυριστεί στα πανέμορφα Χανιά.

Η υπόθεση της ταινίας

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται.

Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, ένας οξύθυμος πεθερός, μια κρητική βεντέτα, και βέβαια ένα επικό bachelor απειλούν να τινάξουν τον επικείμενο γάμο στον αέρα!

Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς είναι καλεσμένοι στον «γάμο» της χρονιάς (αν γίνει…)!

Το τραγούδι των τίτλων "Βασίλισσα» ερμηνεύει η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα!

Μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα του τραγουδιού εδώ.

Δείτε εδώ το official trailer της ταινίας.

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα & Κώστας Βαζάκος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Παραγωγή: Showtime Productions, Voice Entertainment

Διανομή: Village

Πρεμιέρα τα Χριστούγεννα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου!!!

The Bachelor 2

Το party συνεχίζεται!

Σχόλια