Κρήτη

Οι ΑΤΑΧΤΟΙ για όσους θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο όνειρο

Το σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) ενημερώνει ότι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας στην οδό Λόρδου Βύρωνα 18, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση νέων εθελοντών.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν κομμάτι της προσπάθειας αυτής και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο όνειρο για κάτι καλύτερο, μπορούν να συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα του σωματείου ataxtoi.gr

Υπενθυμίζεται ότι η προσπάθεια του σωματείου γεννήθηκε μετά από ιδέα του Σιμάκη Σαράντη και την στήριξη των φίλων τον Δεκέμβρη του 2011.

Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. είναι εθελοντική - μη κυβερνητική οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ως κύριο στόχο να προάγει την ιδέα του εθελοντισμού και με την πραγματοποίηση διάφορων δράσεων να κάνει ένα-ένα τα όνειρα της πραγματικότητα.

Η χρηματοδότηση των δράσεων στηρίζεται κυρίως σε δωρεές - χορηγίες προσώπων και επιχειρήσεων, καθώς και σε έσοδα από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Η ομάδα πλέον έχει πάνω από 75 μέλη και τα 35 εκ των οποίων είναι ενεργά μέλη.

Σχόλια