default-image

Όμορφα Χριστούγεννα για χιλιάδες οικογένειες στην Κρήτη

Κρήτη
Όμορφα Χριστούγεννα για χιλιάδες οικογένειες στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βασικά αγαθά για την κάλυψη των αναγκών τους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ ενισχύθηκαν χιλιάδες οικογένειες που βιώνουν την ακραία φτώχεια στην Κρήτη, με τη διανομή να έχει ολοκληρωθεί σε όλους τους δήμους εκτός του δήμου Ηρακλείου, καθώς η σχετική διαδικασία ξεκίνησε μόλις χθες και συνεχίζεται τις επόμενες μέρες από το δήμο Ηρακλείου.

Ενόψει των Χριστουγέννων, χιλιάδες ωφελούμενες οικογένειες του Ευρωπαϊκού προγράμματος θα λάβουν ποσότητες κρέατος, καλύπτοντας μέρος των αναγκών τους για το γιορτινό τραπέζι.

Συγκεκριμένα, διανέμονται τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, σε 3 σημεία διανομής που έχουν καθοριστεί - στις Εργατικές Κατοικίες Αγίας Αικατερίνης, στο Παγκρήτιο Στάδιο και στην Παλιά Λαχαναγορά.

Μάλιστα, η Περιφέρεια Κρήτης διέθεσε επιπλέον ψυγεία και στον Δήμο Ηρακλείου.

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, οι ποσότητες είναι μεγαλύτερες λόγω της δυσαρέσκειας που υπήρξε για τη διανομή προϊόντων με το… σταγονόμετρο.

Συνολικά, 6.524 οικογένειες στο νησί στηρίζονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος, στους οποίους πρόκειται να διανεμηθούν ποσότητες κρέατος, όπως μοσχάρι και χοιρινό, στις 18 Δεκεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News