default-image

Ελάτε να γνωρίσουμε τις... ψηφίδες της Κρητικής Ιστορίας

Κρήτη
Ελάτε να γνωρίσουμε τις... ψηφίδες της Κρητικής Ιστορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κρήτη, ένα νησί εν πλω στο χώρο και στο χρόνο»: Οι ψηφίδες της Κρητικής Ιστορίας θα παρουσιαστούν μέσα από μια εκδήλωση που θα μας παρέχει γνώσεις για τον πολιτισμό μας.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού, η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου συνεχίζει τις παρουσιάσεις θεμάτων στο πλαίσιο των Ψηφίδων Κρητικής Ιστορίας.

Έτσι ο Δρ. Χαράλαμπος Φασουλάς, Γεωλόγος, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης, Υπεύθυνος Τμήματος Γεωποικιλότητας Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θα μιλήσει για την «Κρήτη, ένα νησί εν πλω στο χώρο και στο χρόνο».

Ο Χαράλαμπος Φασουλάς, επίσης, αποτελεί μέλος της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO για τα Γεωπάρκα, είναι Επιστημονικός υπεύθυνος του Γεωπάρκου UNESCO του Ψηλορείτη και Συντονιστής του Ελληνικού Φόρουμ Γεωπάρκων. Έχει συγγράψει πλήθος ερευνητικών εργασιών, έχει συντονίσει αρκετά επιστημονικά προγράμματα στο πεδίο της γεωλογίας και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και διδάσκει στα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2) σήμεραΤρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 20:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News