default-image

Τρία νέα προγράμματα χρηματοδότησης στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Τρία νέα προγράμματα χρηματοδότησης στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση για την παρουσίαση τριών προγραμμάτων χρηματοδότησης θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, «η Εταιρία Στήριξης και Ανάπτυξης των επιχειρήσεων Κρήτης (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΡΗΤΗΣ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ:

«Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β' Κύκλος)», «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Επιχειρούμε Έξω» στις 29/11/17, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου επί της οδού Κορωναίου 9, Ηράκλειο.

(Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2810302400).

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News