default-image

Επιτέλους έτοιμο το μικρο "παλάτι" για εγγονό και γιαγιά

Κρήτη
Επιτέλους έτοιμο το μικρο "παλάτι" για εγγονό και γιαγιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και όμως «θαύματα» γίνονται στις μέρες μας και όταν μάλιστα αφορούν τα παιδιά τότε σίγουρα έχουν άλλη σημασία και αποκτούν άλλη αξία.

Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος για τον μικρό Παναγιώτη που όλο το προηγούμενο διάστημα ζούσε με τη γιαγιά του υπό άθλιες και συνάμα απαράδεκτες συνθήκες σε περιοχή του Ηρακλείου.

Ακόμη όμως και έτσι οι ίδιοι δεν παραπονέθηκαν ποτέ. Η κατάσταση τους όμως δεν έμεινε στην αφάνεια, έγινε γνωστή και έφθασε εκεί μέχρι την εθελοντική ομάδα Κίτρινη Αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ

Η ομάδα ανέλαβε ευθύς αμέσως ενεργό δράση και μέσα σε λίγες ημέρες και λίγο πριν τα Χριστούγεννα το πρόσωπο του μικρού Παναγιώτη «φωτίστηκε» ακόμη πιο πολύ και ένα χαμόγελο δικό του και της γιαγιάς του μαρτυρούσε την μεγάλη χαρά αλλά και την ικανοποίηση για όλο αυτό που έγινε στο σπιτικό του  με πρωτεργάτες ανθρώπους εθελοντές που δεν γνώριζαν αλλά σίγουρα θα τους έχουν στην καρδιά τους για μία ζωή αφού κατάφεραν ένα πολύ σημαντικό δώρο.

Οι φωτογραφίες αλλώστε είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Το πριν και το μετά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Αλλά πίσω από αυτό κρύβονται συναισθήματα δυνατά, δύσκολο να περιγραφούν. Για μια γιαγιά και το εγγόνι της που θα περάσουν τις πιο όμορφες γιορτές, σε ένα σπίτι καθαρό , υγιεινό , σχεδόν καινούριο, χωρίς μούχλα , υγρασία και μικρόβια.

Όπως άλλωστε αναφέρεται και στην ανάρτηση της Κίτρινης Αποστολής με το πέρας των εργασιών και αφού ο μικρός μπήκε στο σπίτι, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του «νέου» του σπιτιού.  

Χριστουγεννα για τον μικρο μας Παναγιωτη!!!!

"Δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιγράψουμε αυτόν που ζήσαμε σήμερα...

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Μηχανικό μας κ.Χρηστο και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν Σ αυτό το έργο....

Ηλεκτρολογικά Μανιας Τάσος

Πλακίδια Κατσώνης Γεώργιος

Υδραυλικά Σαμιωτης Ευάγγελος

Χρωματισμοί Μπλεμένος Μανώλης

Είδη Υγιεινής ΥΔΡΟΜΕΡΑΛ

Συνεργείο καθαρισμού clean Alex

Με εκτίμηση

ΚΊΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Όλα όσα προηγήθηκαν στο σπίτι της γιαγιάς και του εγγονού

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, εθελοντές και συγκεκριμένα μέλη ιδιωτικής εταιρίας ανακαινίσεων ξενοδοχείων και σπιτιών, χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της Κίτρινης Αποστολής.

Έπιασαν δουλειά σε μία προσπάθεια να αλλάξουν ριζικά το σπίτι και κυρίως μέσα από την ενέργεια τους αυτή, να δώσουν χαρά στον 9χρονο και τη γιαγιά του, ζεσταίνοντας τις ψυχές τους που όλο αυτό το διάστημα ήταν "παγωμένες" καθώς ζούσαν σε πολύ άσχημες συνθήκες, με τα μικρόβια να πρωταγωνιστούν.

"Ένιωθες την μαγεία του εθελοντισμού... γέμιζε η ψυχή σου βλέποντας τα μάτια της γιαγιάς να κλαίνε από χαρά.. τι άλλο θέλουμε για να νοιώσουμε όμορφα" ανέφεραν τα μέλη της Κίτρινης Αποστολής, την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν οι εργασίες .

Μάλιστα το έργο των ανθρώπων που προθυμοποιήθηκαν αφιλοκερδώς να κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο και να δώσουν χαρά, έχει ήδη φανεί με φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη συγκεκριμένη σελίδα του Facebook.

"Τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν!!!!

Μέσα σε μια μέρα όλα άρχιζαν να αλλάζουν...

Τίποτα δεν θα θυμίζει το παρελθόν..

Χαμόγελα χαράς γέμισαν σήμερα τα πρόσωπα μας όταν αντικρύσαμε τον μικρό μας φίλο να χαίρεται για το νέο σπίτι που ετοιμάζεται...

Τι όμορφο συναίσθημα!!!!!".

Η καρδιά πιάνεται στη θέα και μόνο του πώς ήταν το σπίτι και στη σκέψη των άθλιων συνθηκών κάτω από τις οποίες ζούσε γιαγιά και εγγονός.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News