default-image

Έρευνα για τους μεθυσμένους εφήβους στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Έρευνα για τους μεθυσμένους εφήβους στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα για τα δύο περιστατικά μεθυσμένων ανηλίκων στην Ιεράπετρα ,διεξάγει η αστυνομία. Από την πρώτη στιγμή που ο 15χρονος και ο 13χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, παρενέβη αυτεπάγγελτα η αστυνομία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ιεράπετρας Σπύρο Χασιώτη, διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες οι δύο έφηβοι οδηγήθηκαν σε άσχημη κατάσταση λόγω αλκοόλ στο νοσοκομείο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΒΡΗΚΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΜΕΘΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε πρώτο το neakriti.gr ένας 15χρονος μαθητής βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση λόγω ποτού, στην περιοχή του παλιού δημαρχείου, και ένας 13χρονος μεταφέρθηκε σε κατάσταση μέθης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ο 15χρονος έφηβος είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και δεν είχε επιστρέψει μέχρι τις 5.00 τα ξημερώματα στο σπίτι του. Οι γονείς του τον αναζήτησαν στην περιοχή όπου λειτουργούν τα περισσότερα μπαρ της πόλης και τον βρήκαν σε κακή κατάσταση δίπλα στο παλιό Δημαρχείο, όπου συχνάζουν παιδιά της ηλικίας του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, μια γιορτή, μετατράπηκε σε περιπέτεια για έναν 13χρονο μαθητή Γυμνασίου. Μετά τη διασκέδαση ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία λόγω μέθης.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News