Κρήτη

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη

Ο χειμώνας θα συνεχίσει να δείχνει το… καλό του πρόσωπο στην Κρήτη και το Σαββατοκύριακο

Ο χειμώνας θα συνεχίσει να δείχνει το… καλό του πρόσωπο στην Κρήτη και το Σαββατοκύριακο, αφού προβλέπεται άστατος καιρός, με μικρής διάρκειας κατά τόπους βροχές, με ασθενείς ανέμους, αραιή συννεφιά αλλά και με πολλά διαστήματα ηλιοφάνειας.

Ειδικότερα, άστατος προβλέπεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη, σύμφωνα με το meteo.gr, με συννεφιά κατά τόπους έντονη, ασθενείς βροχές, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ το θερμόμετρο θα φτάσει μέχρι και τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ηπειρωτικά

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 10 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Κρήτη

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παρασκευή

Έντονη συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Συννεφιασμένος ο ουρανός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Βροχερός ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΤΥΜΠΑΚΙ

Σάββατο

Έντονη συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Συννεφιασμένος ο ουρανός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχής κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Συννεφιασμένος ουρανός με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Παρασκευή

Αραιή συννεφιά τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν και το βράδυ υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Βροχερός καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Αρκετά σύννεφα στο ουρανό τις πρωινές ώρες με μικρή πιθανότητα βροχής, κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

ΣΠΗΛΙ

Παρασκευή

Αρκετά συννεφιασμένος ουρανός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τις βραδινές ώρες θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Αρκετά σύννεφα στον ουρανό, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι πιθανόν να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΧΑΝΙΑ

Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο λίγα σύννεφα προβλέπονται στον ουρανό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Συννεφιασμένος ουρανός με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Αίθριος καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΣΦΑΚΙΑ

Παρασκευή

Συννεφιασμένος ο ουρανός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Αρκετά σύννεφα στον ουρανό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Αρκετά σύννεφα στον ουρανό με μικρή πιθανότητα βροχής κυρίως το πρωί και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παρασκευή

Αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ θα συννεφιάσει και θα σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Άστατος καιρός με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας και πιθανόν τις απογευματινές ώρες να σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΣΗΤΕΙΑ

Παρασκευή

Συννεφιασμένος ο ουρανός με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με μικρή πιθανότητα βροχής το πρωί, αλλά και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια