Κρήτη

Λαμπρός εορτασμός των Εισοδίων και στον Άγιο Νικόλαο

O εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στον Άγιο Νικόλαο

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στον Άγιο Νικόλαο, παρουσία αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών, τοπικών αρχών και εκπροσώπων φορέων.

Στις 10.30 τελέστηκε από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου Αρχιμανδρίτη Τίτο Ταμπακάκη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας ανεγνώσθη από το προσωπικό του 3ου Κ.Ε.Π. η ημερήσια διαταγή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη Δέηση μπροστά στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων στην κεντρική πλατεία όπου και κατατέθηκαν στεφάνια από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου, τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Υγείας Λασιθίου, τον Διοικητή της Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου, τον Πρόεδρο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τον πρόεδρο του παραρτήματος Αγίου Νικόλαου της ΠΕΑΕΑ, τον Πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τέλεση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων για την Πατρίδα και με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Πηγή: anatolh.com

Σχόλια