Κρήτη

Με 60 μαχαιριές οδήγησε σε φρικτό θάνατο τον ίδιο του τον αδερφό -vid

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης εξετάζοντας τη σορό του αδικοχομένου 21χρονου Τόλη Γαργερού.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης εξετάζοντας τη σορό του αδικοχομένου 21χρονου Τόλη Γαργερού. Με πάνω από 60 μαχαιριές ο ίδιος του ο αδερφός τον οδήγησε σε φρικτό θάνατο στα Μισσίρια Ρεθύμνου, μια εικόνα που ακόμη και ο ιατροδικαστής στην πολυετή καριέρα του δεν έχει ξανασυναντήσει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησε να μετράει.

Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη που μίλησε στο Neakriti.gr για το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης υπήρξε «ολιγενική καταπληξία (δηλαδή απώλεια αίματος) οφειλόμενη σε ρήξη καρωτίδος συνεπεία πλήξης με νύσσον- τέμνων όργανο (μαχαίρι)».

Τα χτυπήματα έπληξαν τα άνω άκρα, κεφαλή, θώρακα, τράχηλο και κεφαλή ενώ η μοιραία μαχαιριά ήταν στην καρωτίδα.

Πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης, ολοκληρώθηκε και η διαδικασία στη σορό του έτερου αδερφού Παναγιώτη Γαργερού. Όπως είπε ο κ. Μπελιβάνης: «Η νεκροψία ολοκληρώθηκε στο πτώμα του 28χρονου άντρα που κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αυτόχειρα». 

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Τελευταίο αντίο στα αδέρφια

Εντωμεταξύ στα Μισίρια, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος από τις  3 το μεσημέρι όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Παναγιώτη και του Αποστόλη.

Ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, Ηλίας και Μαρία Γαργερού, αλλά και η αδερφή τους Μερόπη που από την μία στιγμή στην άλλη έχασε τους αδερφούς της.

(Στην κεντρική φωτογραφία, αριστερά φαίνεται ο 21χρονος Αποστόλης Γαργερός που σκοτώθηκε από τον αδερφό του ο οποίος φαίνεται στα δεξιά της ίδιας φωτογραφίας, Παναγιώτης Γαργερός).

Σχόλια