default-image

Δυνατή μετά το τροχαίο, "οι γιατροί έσωσαν το χέρι μου"

Κρήτη
Δυνατή μετά το τροχαίο, "οι γιατροί έσωσαν το χέρι μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμόγελα αισιοδοξίας μετά την πολύωρη επέμβαση συγκόλλησης,

για το νεαρό κορίτσι που είχε ακρωτηριαστεί στο χέρι μετά από τροχαίο που συνέβη στο Ηράκλειο.

Οι γιατροί του ΚΑΤ κατάφεραν να συγκολλήσουν με επιτυχία το χέρι της μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο. Αξιοσημείωτη ήταν η κινητικότητα των γιατρών αφού όλα έπρεπε να γίνουν πάρα πολυ γρήγορα.

"Πίστευα πάντα στο Θεό"

Για την περιπέτεια της η 20χρονη Γιούλη μίλησε, λίγες ώρες μετά το εξιτήριό της, στην εκπομπή Tatiana Live και την Τατιάνα Στεφανίδου στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ - ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

"Πίστευα πολύ στο Θεό και πριν το ατύχημα. Εκεί τα οφείλω όλα", τονίζει η ίδια συμπληρώνοντας πως δεν θυμάται πάρα πολλά από τη στιγμή του ατυχήματος.

"Καλέστε ασθενοφόρο γιατί θα χάσω τις αισθήσεις μου"

Όπως σημείωσε ακόμη «δεν θυμάμαι και πολλά ήμουν και σοκαρισμένη. Θυμάμαι αυτό που έπεσα και κρατούσα αυτό (το χέρι). Μια φίλη μου είπε ότι αυτός που κάλεσε το ασθενοφόρο- ήταν γνωστός μας - και του είπα "σε παρακαλώ μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο το ασθενοφόρο γιατί θα χάσω τις αισθήσεις μου''.

Μάλιστα όπως εξήγησε είχε παρακολουθήσει σχολή ναυαγοσωστικής και η γνώση πρώτων βοηθειών τη βοήθησε εκείνες τις δραματικές στιγμές.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ

Και συμπλήρωσε βουρκωμένη «Δεν θυμάμαι (αν είχα τις αισθήσεις)  μου αλλά δεν λιποθύμησα ποτέ. Θυμάμαι μια σκηνή μόνο στο νοσοκομείο επειδή ήταν μια γνωστή μου κι εκεί. Ήταν όλα δύσκολα να τα θυμάμαι. Νόμιζα ότι τα έχω δει όνειρο…»

"Από το πρώτο λεπτό ήταν εκεί όλη μου η οικογένεια και θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που δεν ήξερα, που βοήθησαν. Είμαι συγκινημένη από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για όλους τους ανθρώπους. Τώρα κατάλαβα ότι είναι όμορφος ο κόσμος".

"Φώναζα τους γιατρούς μικρούς Θεούς"

Όσο για το προσωπικό στο ΚΑΤ χάρη στο οποίο μπορεί να ελπίζει και πάλι καθώς προχώρησε στην επέμβαση συγκόλλησης του χεριού τόνισε ότι «τους φώναζα μικρούς Θεούς (τους γιατρούς) .Και οι γιατροί οι νοσηλευτές, εκτός από καλοί στην δουλειά τους είναι και καλοί άνθρωποι.Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στο νοσοκομείο".

Ανυπομονεί, όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή του Epsilon, να επιστρέψει στο νησί της την Κρήτη μαζί με τον μπαμπά της.

Πηγή: tlife.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News