Κρήτη

Κρητικοί εκπαιδευτικοί στις Βρυξέλλες με το Teachers4Europe

Το γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες επισκέφτηκαν Κρητικοί και Αχαιοί εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην επίσκεψη - επιμόρφωση του Δικτύου TEACHERS4EUROPE, όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Θέματα Γιώργος Αλεξάκης.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε στενή συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες διοργάνωσε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διήμερη επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που περιελάμβανε επισκέψεις και ενημερώσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη των εκπαιδευτικών στο Γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης και συνεργασίας που υπάρχει.

Ο Γιώργος Αλεξάκης παρουσίασε  τις Ευρωπαϊκές δράσεις - συνέργειες της Περιφέρειας Κρήτης  στο τομέα της εκπαίδευσης, η εκπρόσωπος του ΙΤΕ στις Βρυξέλλες Μαρία Τσιβερτάρα παρουσίασε το πρόγραμμα «Marie Sktodowska - Curie» ενώ ο Μιχάλης Δεληγιανάκης στέλεχος του γραφείου ανέλυσε το ρόλο του Γραφείου Βρυξελλών της Περιφέρειας τις ενέργειες και δραστηριότητες του.

Σχόλια