default-image

Μετά το ποντίκι & σκύλος έκοβε βόλτες σε κρητικό νοσοκομείο

Κρήτη
Μετά το ποντίκι & σκύλος έκοβε βόλτες σε κρητικό νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες εμπειρίες ασθενών με χρόνιες παθήσεις ανακάλεσε το θέμα που πρώτο ανέδειξε  το neakriti.gr αναφορικά με τις "επισκέψεις" τρωκτικών στην Παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Αναγνώστρια, η οποία δίνει τη δίκη της μάχη με τον καρκίνο και χρήζει τακτικής παρακολούθησης στο Βενιζέλειο, μας έστειλε τη φωτογραφία που απεικονίζει έναν σκύλο να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η αναγνώστρια που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, παλεύει με την επάρατη νόσο με μεταστάσεις στους πνεύμονες και το ήπαρ. Οι χημειοθεραπείες της, όπως μας εξήγησε, γίνονται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Ωστόσο μία φορά την εβδομάδα βρίσκεται για δύο μέρες περίπου και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιου άλλου είδους ιατρική περίθαλψη.

Με αγανάκτηση και θυμό λοιπόν μας περιγράφει την δραματική συνάντηση που είχε με το σκύλο μέσα στους διαδρόμους του νοσοκομείου. «Το σκυλί κοντοστάθηκε κι ήρθε κοντά μου να με γλείψει και τότε έβαλα τις φωνές και φώναξα το σύζυγο αφού έχω μηδέν ανοσοποιητικό και μια τέτοια ενέργεια θα ήταν άκρως επικίνδυνη για την ήδη επιβαρυμένη υγεία μου».

Όπως η ίδια εξηγεί «η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στον διάδρομο που βρίσκεται δεξιά όπως μπαίνουμε από την κεντρική είσοδο του παλιού κτηρίου του νοσοκομείου. Αλλά και στο ΠΑΓΝΗ το ίδιο γίνεται, όπως και στο Βενιζέλειο».

Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει και στο παρελθόν είχε βιώσει ανάλογο περιστατικό με σκυλί μέσα σε δωμάτιο στην Παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ. Με συγκρατημένο θυμό λοιπόν η αναγνώστρια διερωτάται «γιατί στα νοσοκομεία της Αθήνας δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα;», ενώ παράλληλα επιθυμεί να τονίσει ότι από το προσωπικό του νοσοκομείου έχει τις καλύτερες των εντυπώσεων και ότι στο θέμα της υγείας της στέκονται ως βράχοι ακλόνητοι ως άψογοι επαγγελματίες.

Εν τούτοις, με λύπη διαπιστώνει ότι χρειάζεται οπωσδήποτε συνοδό για να μπει στο νοσοκομείο. Πράγμα διόλου απλό για μία μητέρα με τέσσερα παιδιά η οποία δίνει την δική της καθημερινή μάχη με την πιο ύπουλη αρρώστια της εποχής και το τελευταίο που θα ήθελε είναι να συναντά αδέσποτα ζώα περιφερόμενα στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

«Το πρόβλημα έχει λυθεί» απαντά ο αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου

«Το πρόβλημα με τα αδέσποτα έχει λυθεί σε σχέση με ένα χρόνο πριν που είχαμε περιστατικά με επιθέσεις και δαγκώματα από σκύλους», αναφέρει σε δηλώσεις του στο neakriti.gr ο αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γιώργος Μοσχοβάκης.

Δείτε ολόκληρη την απάντηση του κ. Μοσχοβάκη:

«Το πρόβλημα με τα σκυλιά έχει λυθεί σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Κατά καιρούς κάποιοι ασυνείδητοι αφήνουν τα σκυλιά τους στο χώρο του νοσοκομείου. Εμείς ενημερώνουμε άμεσα το δήμο και έρχεται και τα μαζεύει. Τώρα προφανώς αυτός ο σκύλος τρύπωσε πριν προλάβουμε να τον δούμε και να ειδοποιήσουμε. Πλέον όμως τα περιστατικά είναι σποραδικά, παρά μόνο αν τον παρατήσουν και μέχρι να έρθει ο δήμος να τον πάρει δημιουργούνται περιστατικά ανάλογα με αυτά της φωτογραφίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News