default-image

Τι απαντά το ΠΑΓΝΗ για τη σίτιση των 700 φοιτητών

Κρήτη
Τι απαντά το ΠΑΓΝΗ για τη σίτιση των 700 φοιτητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η διοίκηση του νοσοκομείου λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται ώστε να συνεχίζεται η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Τα παραπάνω αναφέρονται στην απάντηση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ αναφορικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το ότι 700 φοιτητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης μενουν χωρίς σίτιση.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ:

Πρόσφατα, το νοσοκομείο πιστοποιήθηκε με το σύστημα HACCP, το οποίο έχει να κάνει με την ποιότητα της παρεχόμενης τροφής σε ασθενείς και προσωπικό.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΑΡΙΑΣ: 700 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ

Ήδη σταδιακά, αντικαθίστανται τα πλαστικά πιάτα σερβιρίσματος των ασθενών, από γυάλινα και πορσελάνινα.

Το προσωπικό το οποίο προβλέπεται από τη νομοθεσία να σιτίζεται, είναι μόνο το ιατρικό προσωπικό που εφημερεύει, αλλά οι φοιτητές ιατρικής που κάνουν κλινική άσκηση στο νοσοκομείο, συνεχίζουν να σιτίζονται απρόσκοπτα από το νοσοκομείο, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της συνεργασίας που υπάρχει με το Πανεπιστήμιο, το δε διαδικαστικό θέμα που προέκυψε έχει επιλυθεί.

Σημειώνουμε ότι η σίτιση γενικά των φοιτητών είναι ευθύνη του Πανεπιστημίου, το εστιατόριο του οποίου είναι ακριβώς δίπλα στους χώρους του νοσοκομείου.

Η συνεχής ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας, ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική που χαρακτηρίζεται από την αυξανόμενη ροή χρηματοδότησης, ανανέωσης εξοπλισμού και στελέχωσης προσωπικού, μια πολιτική που διαφοροποιείται από τις προηγούμενες πολιτικές των παλαιότερων ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News