default-image

Τρεις οι υποψήφιοι για την Προεδρεία στο Επιμελητήριο Χανίων

Κρήτη
Τρεις οι υποψήφιοι για την Προεδρεία στο Επιμελητήριο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής που επί της ουσίας επιβεβαίωσαν τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων εν όψει των εκλογών του Δεκεμβρίου.

Στη θέση του κ. Μιχάλη Παπαβασιλείου ,κατέρχεται τελικά ως υποψήφιος πρόεδρος, ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ  ΑΟΧ - Κισσαμικός κ. Αντώνης Ροκάκης .Τη διοίκηση, διεκδικούν επίσης ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μαργαρώνης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Νίκος Βουρλάκης.

Ο κ. Ροκάκης ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» δήλωσε ότι επιδίωξη του είναι να δημιουργηθεί ένα μαξιλάρι ασφαλείας για τον επιχειρηματικό κόσμο των Χανίων, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

«Επιλέξαμε μαζί με μια πολλή δυνατή ομάδα επιχειρηματιών να διεκδικήσουμε τη διοίκηση στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου, διότι θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο να αλλάξει η τροπή των πραγμάτων» τόνισε ο κ. Ροκάκης υπογραμμίζοντας ότι στόχος του ίδιου και των συνεργατών του, είναι «για το καλό του τόπου μας, το Επιμελητήριο να αποκτήσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια ,περισσότερη ανάπτυξη και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του επιχειρηματιών».  

Ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Γιάννης Μαργαρώνης είχε γνωστοποιήσει εδώ και καιρό την πρόθεση του να διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του.

Στην πρόσφατη παρουσίαση μάλιστα του οικονομικού απολογισμού του ΕΒΕΧ τόνισε ότι στόχος του είναι η ενότητα μεταξύ των επιχειρηματιών ενώ εμφανίσθηκε ικανοποιημένος για το μέχρι τώρα έργο της διοίκησης. Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Ροκάκη, ο κ. Μαργαρώνης είχε πει ότι «είναι δημοκρατικό το δικαίωμα του κάθε πολίτη στο εκλέγειν και εκλέγεσθε και όσον αφορά το εκλέγεσθε θα το κρίνουν τα μέλη του ΕΒΕΧ».

Την ηγεσία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων διεκδικεί και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Νίκος Βουρλάκης. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο ΕΒΕ Χ θα διεξαχθούν στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News