default-image

Αύριο η τελευταία πράξη του δράματος για τα δύο ξαδέρφια (video)

Κρήτη
Αύριο η τελευταία πράξη του δράματος για τα δύο ξαδέρφια (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί αύριο για τους δύο νέους, που έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο δρόμο Γαζίου προς Κρουσώνα - Καβροχώρι, μετά από τροχαίο.

Η κηδεία των δύο νέων 28 και 29 ετών, ξαδέρφια μεταξύ στους, θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας (στην πλατεία), στο χωριό Κρουσώνα, απ' όπου κατάγονται και οι μητέρες και των δύο άτυχων νέων.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι, βγήκε εκτός οδοστρώματος λόγο ταχύτητας, σύμφωνα με μαρτυρίες και συγκρούσθηκε με ένα δεύτερο όχημα και κατέληξε στην κάτω πλευρά μιας γέφυρας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια οι επιβαίνοντες και να βρουν τραγικό θάνατο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ

Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, που λίγο πριν τη σύγκρουση είχαν κατέβει από το αυτοκίνητο για να βρεθούν σε ένα παρακείμενο χωράφι ιδιοκτησίας τους και είδαν το παρκαρισμένο αυτοκίνητό τους να συνθλίβεται από την σύγκρουση και να καταλήγει και αυτό κάτω από την γέφυρα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΟΧΗΜΑ

Θρήνος για τους συγγενείς

Νωρίτερα σήμερα στο Βενιζέλειο εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές με τους γονείς να καταφτάνουν, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του ενός παιδιού ταξίδεψαν εσπευσμένα από Αθήνα στο Ηράκλειο, αφού μένουν μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος τους έμενε τους τελευταίους μήνες στο νησί και συγκεκριμένα στον Κρουσώνα μαζί με τη γιαγιά του, αφού είχε βρει δουλειά και εργαζόταν στο Ηράκλειο.

Τραγική ειρωνεία, στο κυλικείο του Βενιζελείου Νοσοκομείου εργάζεται ο πατέρας του ενός εκ των δύο νέων, του οποίου η σορός μεταφέρθηκε μετά το δυστύχημα.

Επίσης στο νοσοκομείο έφτασε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, για να συλλυπηθεί τους συγγενείς των δύο νέων.  

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News