default-image

Θανατηφόρο τροχαίο: Πέρασε από πάνω του το μοιραίο όχημα

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο: Πέρασε από πάνω του το μοιραίο όχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στο «βαρύ» κλίμα λόγω του φριχτού δυστυχήματος στο Καβροχώρι που κόστισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, ξαδέρφια μάλιστα, ένας ηλικιωμένος φαίνεται πως είχε Άγιο.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη του δεύτερου οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από τη γέφυρα μετά την επικίνδυνη στροφή. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άντρα στον οποίο ανήκει το χωράφι όπου έγινε το δυστύχημα.

Εμφανώς σοκαρισμένος, ο ηλικιωμένος, που ήταν μαζί με τον εγγονό του, δεν περίμενε πως θα γινόταν μάρτυρας ενός τροχαίου και θα τη γλίτωνε μάλιστα… παρά «τρίχα». Απίστευτο και όμως,  το αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του, πέρασε πάνω από τον ηλικιωμένο, καθώς αυτός έκοβε σύκα.

Ξεκίνησε λοιπόν κάπως έτσι τη μέρα του, όμως στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, κοιτάζει άναυδος το αυτοκίνητο του και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ίδιος ο ηλικιωμένος ειδοποίησε έναν γείτονα για το δυστύχημα και έτσι ΕΚΑΒ και ΕΜΑΚ έφτασαν στο Καβροχώρι.

Τύχη «βουνό» είχε λοιπόν ο ηλικιωμένος, αφού είχε προλάβει να βγει από το όχημα πριν πέσει πάνω του και τον καταπλακώσει το δεύτερο αυτοκίνητο με τους δύο νέους ανθρώπους, έναν 25χρονο και έναν 29χρονο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οποίοι δεν τα κατάφεραν.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ

Οι διασώστες δεν άφησαν τον άντρα για πολλή ώρα να κοιτάζει το… αποτέλεσμα αυτής της εκτροπής και, εν συνεχεία, ανατροπής. Τον μετέφεραν σε μία μικρή αποθήκη που υπήρχε στο χωράφι, προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ.  

 Μαρτυρία για όσα βίωσε ο ηλικιωμένος που γλίτωσε από θαύμα:

Στο σημείο του δυστυχήματος:

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News