default-image

Τραγωδία στην Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο με 2 νεκρούς /video

Κρήτη
Τραγωδία στην Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο με 2 νεκρούς /video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θανάσιμη αποδείχτηκε η διαδρομή στο νομό Ηρακλείου, για δύο ξαδέλφια που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που ανετράπη προκαλώντας το θάνατο στους δύο επιβαίνοντες στο μοιραίο Ι.Χ.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Γαζίου προς Καβροχώρι, λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου.

Το αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως είχε γράψει νωρίτερα το neakriti.gr, βγήκε εκτός πορείας, ανετράπη και έκανε βουτιά στο κενό από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν τα δύο άτομα.

Η φωτογραφία είναι συγκλονιστική με τον πυροσβέστη να βρίσκεται στα συντρίμμια του  Ι.Χ στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκαν τα δύο αυτοκίνητα όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο άτομα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ με δύο ασθενοφόρα αλλά και δύο οχήματα της πυροσβεστικής ξεκινώντας ευθύς αμέσως τον  απεγκλωβισμό, όμως ήταν ήδη αργά.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν από τα συντρίμμια τον συνοδηγό του κίτρινου αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός είχε εκσφεδονιστεί από το κάθισμα τους.

Ωστόσο η ανατροπή του οχήματος επέφερε θανάσιμα τραύματα σε ένα παλικάρι 25 ετών και σε έναν ακόμη άντρα ηλικίας 29 ετών.

Το θέαμα με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι οι διασώστες ήταν φρικιαστικό, αντικρίζοντας διαμελισμένα πτώματα ενώ χρειάστηκε λίγο αργότερα και τρίτο ασθενοφόρο να μεταβεί στον τόπο της τραγωδίας.

Διασώστες και διερχόμενοι οδηγοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες ενός φριχτού τροχαίου δυστύχηματος.

Και ενώ εξαρχής οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο έπεσε σε σταθμευμένο Ι.Χ που ήταν στο δρόμο, τελικά από την αστυνομία, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο προστατευτικό στηθαίο και έπεσε από τη γέφυρα όπου εκεί βρισκόταν ακινητοποιημένο το άλλο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο όχημα ανήκει σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος, όπως φαίνεται, είχε... τύχη - βουνό, καθώς είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο σημείο για να μαζέψει σύκα.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν σε απόσταση "αναπνοής" από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, αφού είχε προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο λίγο πριν την τραγωδία.

Δείτε video από το σημείο του δυτυχήματος:

Ήδη το κλίμα είναι αρκετά βαρύ με δύο οικογένειες να βάφονται στα μαύρα εξαιτίας του αδόκητου χαμού των παιδιών τους που ήταν ξαδέρφια καθώς οι μητέρες τους είναι αδερφές με καταγωγή τον Κρουσώνα.

Μάλιστα το ένα εκ των δύο θυμάτων είχε κατέβει πρόσφατα από την Αθήνα όπου ζούσε μόνιμα με την οικογένεια του για βρει δουλειά ενώ ο πατέρας του έχει καταγωγή τα Ανώγεια. Ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί και το γεγονός ότι ο πατέρας του άλλου παιδιού, έχει κυλικείο στο Βενιζέλειο, όπου και μεταφέρθηκε η σορός του παιδιού του.

Και τα μηνύματα στο Facebook είναι συγκλονιστικά, όπως εκεινο που δημοσίευσε ο κ.Κοτσιφός, Προεδρος της Δημοτικης Ενοτητας Γαζιου του δήμου Μαλεβιζίου, ο οποίος και έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδιας.

Δήλωση για τον απεγκλωβισμό των δύο αντρών:

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες - video: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News