default-image

Συνέντευξη «βόμβα» του Μ. Σαλούστρου μετά τη διαγραφή του

Κρήτη
Συνέντευξη «βόμβα» του Μ. Σαλούστρου μετά τη διαγραφή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπέλτης υπήρξε ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Σαλούστρος για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Πασπάτη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, αμέσως μετά την απόφαση διαγραφής του μαζί με την Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη, από τη δημοτική ομάδα Δύναμη Πολιτών με επικεφαλής το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό.

Ο κ. Σαλούστρος ήταν άκρως αποκαλυπτικός λέγοντας ότι υπήρξε σχέδιο, το οποίο απεργαζόταν σε βάρος του εδώ και ένα χρόνο ο ίδιος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης αποκαλύπτοντας ότι μάλιστα ο κ. Πασπάτης είχε βρει και τον συγχωριανό του κ. Σαλούστρου που θα έπαιρνε τη θέση του τάσσοντάς του οφίτσια και θέσεις.

Αποκάλυψε ακόμη, χαρακτηρίζοντας ως κατάντια τη συμπεριφορά Πασπάτη ότι η Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη προεκλογικά το 2014 έστελνε ψήφους στον κ. Πασπάτη για να εκλεγεί και σήμερα την διαγράφει, ενώ τόνισε ότι δεν έχει την πολιτική ανδρεία να εκλεγεί βουλευτής ο κ. Πασπάτης όταν βάζει άλλοτε τον κ. Παττακό και άλλοτε τον κ. Αθανασάκη να ανακινούν θέματα διαγραφής.

Υπερασπίστηκε το Γραμματέα της ΠΕ της N.Δ Λευτέρη Αυγενάκη λέγοντας ότι ουδέποτε του έχει ζητήσει να παρέμβει σε θέματα του δήμου και πως υπάρχει άλλος «παίκτης» από τη Ν.Δ που επωφελείται και αυτή τη στιγμή κάνει παιγνίδι στη Λότζια φωτογραφίζοντας το γαλάζιο ευρωβουλευτή.

Τέλος ο κ. Σαλούστρος που ως τώρα παραμένει δημοτικός σύμβουλος, διεγράφη μόνο από την δημοτική ομάδα Λαμπρινού, είπε ότι έχει στείλει από τις 17 Οκτωβρίου απάντησε σε τύπου απειλητικό e-mail που έλαβε από τον κ. Πασπάτη για διαγραφή και από το Σώμα λόγω απουσιών δικαιολογώντας την απουσία του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Σαουδική Αραβία.

Ο κ. Σαλούστρος επιφυλάχθηκε για όλα αυτά να ελέγξει και νομικά τις διαδικασίες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΣΠΑΝΑΚΗ - ΣΑΛΟΥΣΤΡΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δείτε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News