Κρήτη

Τώρα δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το κόστος του τοκετού

Το Μητέρα Κρήτης φέρνει την υπηρεσία «Τοκετός και Medikid»: Αποπληρωμή δαπανών τοκετού έως και 36 δόσεις.

Η κλινική Μητέρα Κρήτης, μέλος του Ομίλου Euromedica, αποτελεί μια πρωτοπόρο μονάδα παροχής κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών που διατηρεί στην καρδιά της φιλοσοφίας της τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής ικανοποίησης όσων σταθερά δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες και το προσωπικό της.

Με κύριο γνώμονα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερα νοικοκυριά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η κλινική Μητέρα Κρήτης εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα στην Κρήτη την υπηρεσία «Τοκετός και Medikid». Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα, σε όσους την επιλέξουν, να αποπληρώσουν το σύνολο των δαπανών του τοκετού (αφορά δαπάνες μαιευτηρίου) σε έως 36 δόσεις!

Το Medikid αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παιδιατρικής προστασίας που στοχεύει στην πρόληψη, δηλαδή τη βάση της σύγχρονης ιατρικής. Είναι ένας συνδυασμός υπηρεσιών που καλύπτουν το παιδί από την πρώτη στιγμή της γέννησής του.

Με τη μακροχρόνια αποπληρωμή της υπηρεσίας «Τοκετός και Medikid», ακόμη περισσότερες οικογένειες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πιο σύγχρονο Ιδιωτικό Μαιευτήριο της Κρήτης και παράλληλα να εξασφαλίζουν απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες για το παιδί τους.

Σχόλια