default-image

Προλάβετε για να απολαύσετε Drum'n'Bass στο Monitor Fest

Κρήτη
Προλάβετε για να απολαύσετε Drum'n'Bass στο Monitor Fest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα μοναδικό πάρτυ θα κλείσει για φέτος το Monitor Fest στο Ηράκλειο και μάλιστα με έναν εκλεκτό καλεσμένο, τον LTJ BUKEM, έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη.

Σε κάθε του εμφάνιση το Club Fabric του Λονδίνου δημιουργεί το αδιαχώρητο, ενώ τα μνημειώδη set του σε κορυφαία φεστιβάλ παγκοσμίως, δικαιώνουν τον τίτλο του κορυφαίου Drum & Bass DJ.

«Ο άνθρωπος που πήρε το Drum'n'Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες», «O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής», «Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του drum'n'bass».

Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα 25 χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο LTJ Bukem είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την διάδοση του drum'n'bass στον πλανήτη και πως δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

Τον θρυλικό DJ θα πλαισιώσουν οι Yiannis Papidakis, Larry, και Wolve eNt.

Οι πόρτες στο Cine Studio, όπου θα… λήξει η μεγάλη γιορτή του Monitor Fest, θα ανοίξουν στις 21.30 το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News