default-image

Ο Ανδρέας Τσιντάρης νέος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου

Κρήτη
Ο Ανδρέας Τσιντάρης νέος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Γιώργου Μανουσάκη, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου Ανδρέας Τσιντάρης, ο οποίος και καταλαμβάνει τη θέση του αείμνηστου Γιώργου Μαρκατάτου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντονης συγκίνησης, με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη να τονίζει το δύσκολο έργο που περιμένει το νέο Δημοτικό Σύμβουλο και τον Ανδρέα Τσιντάρη από την πλευρά του, να δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των πολιτών του Μαλεβιζίου. Παρών στην τελετή ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άρης Σαλούστρος.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσιντάρης

Ο Ανδρέας Τσιντάρης είναι Αντιστράτηγος ε α. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Γωνιές Μαλεβιζίου. Φοίτησε στη Σχολή Ευελπίδων, στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου της χώρας μας και στη Σχολή Αμύνης του ΝΑΤΟ.

Διοίκησε όλα τα κλιμάκια διοίκησης μέχρι του επιπέδου της Μεραρχίας και εκτέλεσε επιτελικά καθήκοντα μέχρι αυτά του Επιτελάρχου Σώματος Στρατού.

Εκπροσώπησε τη πατρίδα μας, πολλές φορές, σε διάφορες στρατιωτικές αποστολές και θέσεις του εξωτερικού.

Είναι παντρεμένος με την Πέλα Χελιδόνη, υπάλληλο ΕΛΤΑ, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Κατοικούν στο Γάζι και στην Αγία Πελαγία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News