default-image

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 28χρονο

Κρήτη
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 28χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ πένθος στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου όπου κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την ξαφνική απώλεια του 28χρονου Αντώνη Χαρακιανάκη μετά από τσίμπημα σφήκας.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος οφείλεται σε αναφυλακτικό σοκ μετά από τσίμπημα εντόμου αλλά αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων . Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξαν κι άλλα παθολογικά αίτια.

Πάντως ο 28χρονος είχε βεβαρημένο ιστορικό καθώς είχε υποστεί άλλα δύο αναφυλακτικά σοκ στο παρελθόν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΦΗΚΑΣ

Τελευταίο αντίο στον 28χρονο

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στον Προφήτη Ηλία, όπου συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον 28χρονο.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αγρότης και παράλληλα οδηγός ταξί και έμενε στον Προφήτη Ηλία.

Προχθές το μεσημέρι αισθάνθηκε ξαφνικά το τσίμπημα. Είχε μαζί του το κατάλληλο σκεύασμα σε ενέσιμη μορφή, ξέροντας ότι είναι αλλεργικός. Έκανε χρήση της σύριγγας με την αδρεναλίνη. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε τελικά, αυτό δε στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή, με τη μοίρα, δυστυχώς, να έχει γράψει ένα τραγικό και αναπάντεχο τέλος για εκείνον.

Ο θάνατός του, όπως ήταν φυσικό, έχει συγκλονίσει όλους τους συγχωριανούς του στον Προφήτη Ηλία, όπως και όλους τους φίλους, τους συγγενείς και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μας είπαν συγχωριανοί του, αυτό το τσίμπημα σφήκας δεν ήταν το μόνο που είχε υποστεί. Σφήκες τον είχαν τσιμπήσει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, αλλά είχε γλιτώσει από το επικίνδυνο για εκείνον - όντας αλλεργικός - κεντρί τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News