Κρήτη

Το τελευταίο αντίο στον αγαπητό υπάλληλο των δικαστηρίων

Πότε θα πουν το τελευταίο αντίο στον 60χρονο, επί χρόνια υπάλληλο των δικαστηρίων Ηρακλείου Νίκο Πατσάκη που έφυγε από την ζωή το πρωί της Τετάρτης κάνοντας το τελευταίο του μπάνιο σε παραλία της Βαγιάς στην Αμμουδάρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 60χρονο, επί χρόνια υπάλληλο των δικαστηρίων  Ηρακλείου Νίκο Πατσάκη που έφυγε από την ζωή το πρωί της Τετάρτης κάνοντας το τελευταίο του μπάνιο σε παραλία της Βαγιάς στην Αμμουδάρα.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα «παιχτεί» στην εκκλησία του  Αγίου Τίτου οπότε και στις 3 το μεσημέρι, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία, με την θλίψη και τον πόνο να είναι βαρύς και ανείπωτος τόσο στο οικογενειακό του περιβάλλον όσο και στο χώρο της δικαιοσύνης όπου εργαζόταν ο 60χρονος κατέχοντας επιτελική θέση.

Η τραγική ειρωνεία για το Νίκο Πατσάκη

Κατά τραγική ειρωνεία ο άτυχος άνδρας -που ήταν ένας από τους παλαιότερους υπαλλήλους των Δικαστηρίων στο Ηράκλειο- βρισκόταν σε άδεια, αλλά επισκέφθηκε το πρωί το Δικαστικό Μέγαρο γνωστοποιώντας στους συναδέλφους του ότι θα πήγαινε στη συνέχεια για μπάνιο καθώς ήταν χειμερινός κολυμβητής.

Δυστυχώς λίγο αργότερα οι συνάδελφοί του μάθαιναν σοκαρισμένοι ότι ήταν η τελευταία φορά που τον αντίκρισαν, ενώ και η κόρη του που είναι δικηγόρος είχε ταυτίσει τα Δικαστήρια με την παρουσία του πατέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟ

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου κ.Ροζάκης μίλησε για έναν από τους πιο αγαπητούς υπαλλήλους, που ήταν πολύ υπεύθυνος στη δουλειά του. Μετά τις 12 το μεσημέρι όπως είπε , υπήρξε στάση εργασίας των δικηγόρων σε ένδειξη πένθους για το χαμό του 60χρονου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΌΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ 60ΧΡΟΝΟΣ

Έσβησε μετά τη βουτιά

Οι δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στην παραλία όταν  ο Νίκος Πατσάκης παρά το κρύο και την έλευση του Νοεμβρίου, βούτηξε στη θάλασσα και λίγο αργότερα εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με γιατρό για να προσφερθεί βοήθεια στον άνδρα ωστόσο λίγο αργότερα εξέπνευσε. Η νεκροψία- νεκροτομή θα δείξει εαν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή πνιγμό.

Το ψήφισμα του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου για τον αδόκητο θάντο του Νικολάου Πατσάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου  συνήλθε εκτάκτως σήμερα 1-11-2017 ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του  αδόκητου θανάτου του Νικολάου Πατσάκη-δικαστικού υπαλλήλου και αποφάσισε:

  • Τη στάση εργασίας από τις ποινικές δίκες την 1-11-2017 από ώρα 12:00 μέχρι και το πέρας του ωραρίου
  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του Συλλόγου στην οικογένειά του.
  • Να δωρίσει το ποσό των 150,00 € υπέρ των παιδικών χωριών SOS
  • Να δημοσιεύσει  το παρόν δια του τοπικού τύπου.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια