Κρήτη

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι 9 επίδοξοι αρχηγοί του νέου φορέα

Η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Απόστολος Πόντας, ο Κων/νος Γάτσιος, και ο Δημήτρης Τζιώτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους χθες το βράδυ στην τηλεμαχία που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, για πρώτη φορά, με δημοσιογράφους από μέσα ενημέρωσης της περιφέρειας.

Το περιεχόμενο των ερωτήσεων αφορούσε 6 συνολικά ενότητες που σχετίζονταν με τους θεσμούς, το νέο φορέα, την οικονομία και την ανάπτυξη, ερωτήσεις στις οποίες με όριο τα 100 δευτερόλεπτα είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν οι διεκδικητές της ηγεσίας της παράταξης της κεντροαεριστεράς.

Την Κρήτη στην τηλεμαχία και την ΚΡΗΤΗ TV εκπροσώπησε ο διευθυντής ειδήσεων Γιώργος Σαχίνης ενώ συμμετείχαν δημοσιογράφοι από την TV 100 Θεσσαλονίκης, το TRT Θεσαλίας, το Σταρ Κεντρικής Ελλάδας και την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Η τηλεμαχία διεξήχθη σε έξι κύκλους και τρείς θεματικές ενότητες με την ερώτηση να μην υπερβαίνει τα 30'' και η καθεμία από τις απαντήσεις των εννέα υποψηφίων τα 100'. Συντονίστρια ήταν η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ οι εννέα υποψήφιοι θα συμμετέχουν την ερχόμενη Δευτέρα στη δεύτερη και τελική τηλεμαχία και πάλι στην ΕΡΤ.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Σχόλια