Κρήτη

Σεμινάριο στη Γνωσιακή –Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στο ΠΑΓΝΗ

Με νέο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία ξεκινά το νέο τμήμα της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ από τον Ιανουάριο του 2018.

Με νέο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία ξεκινά το νέο τμήμα της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ από τον Ιανουάριο του 2018.

Η Ψυχιατρική Κλινική  Πα.Γ.Ν.Η. (Δ/ντής Καθηγητής Α. Ν. Βγόντζας) και ο τομέας Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών (Δ/ντής Καθηγητής Χ. Παπαγεωργίου) ανακοινώνουν την έναρξη Νέου Τμήματος (Ιανουάριος 2018) στο Διετές Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.

Για το θέμα αυτό πραγματοποιείται σχετική ενημερωτική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00π.μ. στο κτίριο των Μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής στις Βούτες (Αίθουσα 7Α02).

Εκεί θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Τί είναι η Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία & Ποιες είναι οι Εφαρμογές της" με εισήγηση από την κα Σοφία Πορτινού, κλινική Ψυχολόγο, Ιδρυτικό Στέλεχος & Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (ΕΕΓΨ), Κλινική Επόπτρια ΕΕΓΨ, Α΄ Ψυχιατρική  Κλινική  Παν/ίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο και Υπεύθυνη Κλινικής Εποπτείας Περιστατικών Σεμιναρίου.

Επίσης θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Διετούς Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία από  την Μαρία Καραταράκη, DPsych  Κλινική Ψυχολόγο,  Επ. Συνεργάτη Ψυχιατρικού Τομέα ΠαΓΝΗ και Υπεύθυνη  Συντονισμού  Προγράμματος Σπουδών Σεμιναρίου.   

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με νυν εκπαιδευόμενους  καθώς και απόφοιτους  του Σεμιναρίου.    

Υποβολή αιτήσεων για το σεμινάριο έως 20 Δεκεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις:

site: http://cbt.med.uoc.gr/

mail: cbt@med.uoc.gr

tel.: 2810-394617

Σχόλια