Κρήτη

Έστρωσαν πλούσιο τραπέζι στην αυλή του σχολείου

Με πεντανόστιμα εδέσματα και ένα εορταστικό τραπέζι υποδέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου στο Πολύδροσο το Δήμο, ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, στρώνοντας και φέτος ένα μεγάλο τραπέζι στην αυλή του δημοτικού σχολείου.

Οι διευθυντές Μανώλης Μπελιμπασάκης και Εύα Λειτουργάκη, καθώς και οι εκπαιδευτικοί των δυο σχολείων, φιλοξένησαν τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και στελέχη της δημοτικής αρχής, προσφέροντάς του εδέσματα που οι ίδιοι είχαν ετοιμάσει.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Μανουσάκη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, επιθεώρησε και τις εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου στάθμευσης που πρόσφατα δημιούργησε η Δημοτική Αρχή, καθώς και των καθαρισμών των χώρων γύρω από τα δυο δημοτικά σχολεία που ολοκληρώθηκαν.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Είναι όμορφες αυτές οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στο να έρθουμε ακόμα πιο κοντά μεταξύ μας και να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Ένα θερμό ευχαριστώ για την φιλοξενία στους εκπαιδευτικούς των δυο δημοτικών σχολείων, μαζί με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου, να το επαναλάβουμε».

Σχόλια