default-image

Ο τηλεφωνικός αριθμός για τη στήριξη σε αστυνομικούς

Κρήτη
Ο τηλεφωνικός αριθμός για τη στήριξη σε αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημερωτικές επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές Υπηρεσίες σε Ηράκλειο και Λασίθι πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Τις ενημερώσεις παρακολούθησαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηρακλείου και Λασιθίου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης τονίστηκε η σημασία της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής (210 - 3410900) ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για ενημερωτικού χαρακτήρα επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκαν στις 25 Οκτωβρίου και την 26 Οκτωβρίου, σχετικές ενημερώσεις σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Οι ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή (Υγειονομικού) Ψυχολόγο Εμμανουήλ Κουφάκη, τις οποίες παρακολούθησε προσωπικό, των  Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηρακλείου και Λασιθίου.

Στις ενημερώσεις τονίστηκε η σημασία της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή με αριθμό κλήσης 210-3410900, ξεκίνησε να λειτουργεί στις 22 Μαρτίου 2017 και είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας (αστυνομικό ή πολιτικό, εν ενεργεία ή σε αποστρατεία), καθώς και για τα μέλη των οικογενειών του, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η λειτουργία της γραμμής έχει σκοπό να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, από κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς, που θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό, οικογενειακό επίπεδο.

Στις ενημερώσεις παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων, Αξιωματικοί καθώς και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, των δύο  Διευθύνσεων Αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News