Κρήτη

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γ. Φασουλάκης στο Επιμελητήριο

Ένας νέος ακόμα παίκτης εισέρχεται στο στίβο της προεκλογικής μάχης για το θώκο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με το ενδιαφέρον στο εξής εντείνεται και για τους υπόλοιπους διεκδικητές.

"Αυτόφωτο Επιμελητήριο" είναι το όνομα της νέας παράταξης, που θα δώσει τη μάχη στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου προς τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Φασουλάκης αποκάλυψε την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τονίζοντας ότι ο ίδιος, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, δεν έχει καμία σχέση με τα κόμματα, ενώ ο κυρίαρχος στόχος του είναι η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας… με γνώμονα την εξωστρέφεια, τη διαφάνεια και την παραγωγή αγαθών.

Κύριο μέλημα του όπως είπε ο κ. Φασουλάκης, που παρουσίασε και τα μέλη που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του, από την επόμενη μέρα εκλογής του στη θέση του προέδρου, είναι να αρχίσει συναντήσεις με επιχειρηματίες, για να μπει σε μια οργανωμένη βάση μια "άλλη" στρατηγική επανάκτησης της παραγωγικής διαδικασίας σε προϊόντα πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

Σχόλια