Κρήτη

Τέλη Οκτώβρη και τα κρουαζιερόπλοια ακόμη επιλέγουν Ηράκλειο

Στο λιμάνι του Ηρακλείου είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, καθώς όχι ένα, αλλά τρία εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια έφτασαν σήμερα στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για το εντυπωσιακό Aida Aura της εταιρείας Aida Cruises, το οποίο πραγματοποιεί σήμερα homeport call στις νέες εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας ενώ δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια αφίχθησαν νωρίς το πρωί.

Επίσης, στο Ηράκλειο κατέπλευσε το Celestyal Olympia της εταιρείας Celestyal Cruises και το Silver Wind της Silver Sea Cruises που θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό, το λιμάνι της Σαντορίνης στις 23:00.

Ενώ, ο Οκτώβριος ολοκληρώνεται με πολύ πλούσιο πρόγραμμα για την κρουαζιέρα και  ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση με 23 κρουαζιερόπλοια να έχουν ήδη προσεγγίσει το λιμάνι του Ηρακλείου μέχρι σήμερα ενώ αναμένονται ακόμα 3 ως  το τέλος του μήνα.

Ωστόσο και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των 3 δοκιμαστικών homeport calls της Tui Cruises, η εταιρεία ανακοίνωσε τον κατάπλου 5 homeport προσεγγίσεων εντός του 2018 ως αναγνώριση για την άψογη συνεργασία και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις νέες εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, μία υποδομή που αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για την προσέλκυση προσεγγίσεων έναρξης και τερματισμού κρουαζιέρας.

Σχόλια