default-image

Γενικές εξετάσεις για σκύλους εργασίας, δείτε πού και πότε

Κρήτη
Γενικές εξετάσεις για σκύλους εργασίας, δείτε πού και πότε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Κρήτη, εξέταση εργασίας για σκύλους όλων των φυλών και σε όλα τα επίπεδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο γήπεδο ΕΓΟΗ, στην Αμμουδάρα, του Δήμου Μαλεβιζίου. Έναρξη στις 18:00, με ελεύθερη είσοδος για τους θεατές.

Κριτής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Φούκης Κωνσταντίνος, πρωταθλητής Ελλάδος στο άθλημα του IPO και ΒΚΠ ο κ. Γεώργιος Χατζάκος.

Οι εξετάσεις για σκύλους εργασίας επαληθεύουν τη σχέση και τη συνεργασία του κυναγωγού (χειριστή) με τον σκύλο του, καθώς και την αρμονική συμπεριφορά και συμβίωση του σκύλου σε ένα ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα εξετάσεων και μπορούν να διαγωνισθούν σκυλιά ανεξαρτήτου μεγέθους, ράτσας και ηλικίας. Μια επιτυχής εξέταση εργασίας πιστοποιεί, με παγκόσμια επικύρωση, την νοητική ικανότητα του σκύλου καθώς και το επίπεδο συνεργασίας με τον κυναγωγό του.

Την εκδήλωση διοργανώνει το παράρτημα 06 Ηρακλείου Κρήτης του Κ.Ο.Γ.Π.Ε. (Κυνοφιλικού Ομίλου Γερμανικού Ποιμενικού Ελλάδος, (<http://www.kogpe.gr/>), ένα σωματείο μη κερδοσκοπικό, με σκοπό την προώθηση της κυνοφιλίας στη χώρα μας, την καθοδήγηση των ιδιοκτητών για τη σωστή ανατροφή, διατροφή, διαπαιδαγώγηση, κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση σύμφωνα με τις δυνατότητες των σκύλων και την προετοιμασία για εκθέσεις μορφολογίας και εργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News