default-image

Η παιδική βαρηκοΐα στην Κρήτη και οι λύσεις προς τους γονείς

Κρήτη
Η παιδική βαρηκοΐα στην Κρήτη και οι λύσεις προς τους γονείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με τίτλο "Παιδική βαρηκοΐα - η σύγχρονη προσέγγιση & οι καινοτόμες τεχνολογίες Phonak και Advanced Bionics" που διοργανώθηκε από την εταιρεία ΓΑΛΙΩΤΟΣ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και παρακολούθησαν ιατροί ΩΡΛ, λογοθεραπευτές και γονείς παιδιών με βαρηκοΐα.

Ο καθηγητής ΩΡΛ Δρ. Γεώργιος Βελεγράκης παρουσίασε την εμπειρία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ στην αντιμετώπιση των σοβαρών παθήσεων ακοής με τα σύγχρονα βοηθήματα και κοχλιακά εμφυτεύματα.

Ο Δρ. Νικόλαος Χατζάκης, ιατρός ΩΡΛ στο ΠΑΓΝΗ κατέδειξε τη σημασία της νεογνικής διάγνωσης της βαρηκοΐας στα πρώτα βήματα του παιδιού και της άμεσης αποκατάστασης ώστε να μπορέσει να καταλάβει την ομιλία των γονέων του και να εκδηλώσει το ίδιο λόγο και σκέψη. Η κ. Μαρία Ρουσοχατζάκη, παθολόγος λόγου, εξήγησε τη σημασία της λογοθεραπείας στην διαδικασία υποβοήθησης και αποκατάστασης της παιδικής ακοής και ομιλίας.

Για τους μικρούς φίλους υπήρξε παράλληλη δραστηριότητα με ξενάγηση στο χώρο του μουσείου και διαδραστικό παιχνίδι. Με την ολοκλήρωση της ημερίδας, προσκεκλημένοι ομιλητές και παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο Παιδιατρικό Ακοολογικό Κέντρο της εταιρείας, στην οδό Γιαμαλάκη 50 & Σοφοκλή Βενιζέλου (εμπορικό κέντρο Iraklio Center) και να δουν από κοντά τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την έγκαιρη διάγνωση και αναγνώριση της παιδικής βαρηκοΐας αλλά, και την άμεση εφαρμογή των κατάλληλων βοηθημάτων.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Για περισσότερο από 40 χρόνια, η εταιρεία ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare, εξειδικεύεται σε εξελιγμένες λύσεις αποκατάστασης της ακοής για ενήλικους και παιδιά, προσφέροντας σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα.

Παράλληλα, διαθέτει την πιο μεγάλη συλλογή βοηθημάτων στην Ελλάδα για την ακρόαση της τηλεόρασης, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βοηθήματα για την εξυπηρέτηση κωφών καθώς και αντιμετώπισης εμβοών. Εκτελεί συνταγές από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και ΟΓΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare θα βρείτε στο site www.galiotos.gr ή στο τηλέφωνο: 2810 - 33.4000.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News