default-image

Συναυλία για την Ειρήνη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Κρήτη
Συναυλία για την Ειρήνη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ρωσίας διοργανώνουν συναυλία για την Ειρήνη, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ρώσων σολίστ προεξάρχοντος της παγκοσμίου φήμης Σοπράνο Άννας Αγλάτοβα του θεάτρου Μπολσόι.

Μαζί με την κ. Αγλάτοβα θα μετέχουν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι σολίστ, Όλγα Αρτούγινα στο βιολί, Ρούστερν Χαμίντουλιν στο τσέλο και Γκέρμαν Κίτκιν στο πιάνο.

Η μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στις 7 το απόγευμα στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και με είσοδο ελεύθερη.

Το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός για το Ηράκλειο αποτελεί το πρώτο βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων του Δήμου με το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας μετά τις τελευταίες επαφές στη Ρωσίας δια μέσου της Αντιδημαρχίας Τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό το Ηράκλειο επιλέχτηκε ως η μοναδική Ελληνική πόλη που θα φιλοξενήσει φέτος τη συναυλία για την Ειρήνη, η οποία περιλαμβάνεται στον κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Ημέρες Ρωσικού πολιτισμού στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News